SuperCar klassi mehed saavad juurde sihikindla konkurendi! – EST RX

SuperCar klassi mehed saavad juurde sihikindla konkurendi!

Oleme ühe korra teile juba tutvustanud ühte uustulnukat rallikrossis ja nüüd on jõudnud järg järgmise tulija kätte. Sedapuhku siis teeme juttu Ruve Veskiga.

Nimi: Ruve Veski

Vanus: 37 aastat

Kus kohast sa pärit oled? Viljandimaalt,Võhmast

Kas ka enne rallikrossi oled autospordiga tegelenud? Olen sõitnud kolm hooaega Eesti MV arvestuses ringrada (BMW 325Cup) 2008 – I koht, 2009 – II koht, 2010 – I koht

Miks rallikross ja miks just nüüd? Kuna just mees-mehe vastu võidukihutamine on mind alati huvitanud ja paraku tekkis ringrajal võistlemisega eelmisel hooajal väikene paus, siis mõtlesingi, et prooviks järgmise sammuna taas rallikrossi. Taas sellepärast,et kas aastal 2005 või 2006 olen mõned etapid rallikrossi ja superkrossi sõitnud. Sel ajal oli autoks tagaveoline Lada, mis ei tahtnud kohe kuidagi lõpuni hinge sees hoida ja finisisse tõi mind kahjuks harva. Eks sellest ajast on ka midagi natuke kripeldama jäänud, et rallikrossi tagasi kipun.

Millises klassis sõitma hakkad? SuperCar

Miks selles klassis? Kindlasti üks põhjus on see,et sellesse klassi on lisandumas uusi sõitjaid ja konkurents tõotab tulla tihe. Samuti tahaks ennast nelikveolise autoga proovile panna,kuna sellise autoga võistlemise kogemus mul puudub.

Millise autoga sind rajal näeme? Mitsubishi EVO 6

Palju tead Eesti rallikrossi sõitvatest sõitjatest? Oma klassi sõitjatest? Kuna olen rallikrossi kõrvalt jälginud, siis tean paljusid sõitjaid. Oma klassi sõitjatega just kellegiga väga tihedalt ei suhtle,kuid nimed,näod ja milleks keegi võimeline on,see on teada.

Keda pead kõige tugevamaks konkurendiks endale? Selline liigitamine oleks tänamatu

töö. Ei ole kunagi kedagi alahinnanud,ega tee seda ka tulevikus.

Millised eesmärgid oled püstitanud tulevaks hooajaks? Kui keegi istub võistlusautos ja ootab starditulede kustumist ning tema peas ei teki mõtet, et ma pean kõige kiirem olema, siis on ta vales kohas.

Millisel rajal ootad sõitmist kõige rohkem? Eesoleva hooaja radadest olen ainukesena kursis Põltsamaa rajaga, kus mõned aastad tagasi ühe superkrossi etapi kaasa tegin. Teistel radadel sõitnud ei ole.

Kuidas su perekond ja sõbrad su uute hobisse suhtuvad? Aitavad nõu ja jõuga ning hoiavad ennast asjade käiguga kursis.

 

L.K